Selecteer een pagina

Werf & Showroom

 

Bezoek onze showroom

Bezoek onze werf

Handmade in holland

Het design en de productie van alle Interboat modellen is een honderd procent Nederlandse aangelegenheid. Het bouwproces op de ruim 7000 m2 grote werf in Zwartsluis (Overijssel) valt volledig onder eigen beheer en verantwoording.

Hoogwaardige kwaliteit

Combineer puur vakmanschap met ongeremde passie voor de watersport en honderd procent Nederlands handwerk, dan komt automatisch de naam Interboat ‘boven drijven’. De werf is al 25 jaar nationaal en internationaal vermaard door de hoogwaardige kwaliteit, de extreme duurzaamheid én betrouwbaarheid van de karakteristieke sloepen, sportieve tenders en de comfortabele cruisers. De vervaardiging van polyester delen-aanbrengen van hars en gellcoat-vindt plaats in een optimaal geconditioneerde ruimte. Het volledig geautomatiseerd machinepark staat borg voor een constante mengverhouding

Maar waar andere werven, om tijd te winnen, ook de glasvezel machinaal spuit gaat Interboat kwalitatief een grote stap verder. Het aanbrengen van de glasmatten gebeurt handmatig. Deze werkwijze staat bekend als de hand-lay up methode. Het resultaat is een veel sterker en strakker oppervlak met een gegarandeerde consistente dikte van het polyester. Daarom geeft Interboat 10 jaar garantie op het casco.

Bij een deel van de productie van de kleinere onderdelen gebruikt de werf de technologisch hoogwaardige vacuüm methode. Beide methoden hebben naast het hoge kwaliteitsniveau als voordeel dat de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt blijft.

Bij de materiaalkeuze en het selecteren, monteren en installeren van de standaard voorzieningen en accessoires, staan veiligheid, kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid centraal. De eindafwerking gebeurt uitsluitend met de inzet van hoogwaardige materiaalsoorten.

Alle modellen vallen onder CE certificering voor minimaal de kustwateren (categorie C), de grotere Intercruisers zijn zelfs als zeewaardig gekwalificeerd (categorie B). Dit geeft in combinatie met de strikte ontwerpkwalificaties en de hoogwaardige kwaliteit, een waterdichte garantie voor jarenlang zorgeloos vaarplezier. Interboat levert strikt conform de HISWA voorwaarden. Puur vakmanschap en passie voor de watersport vormen de drijfveer.

Showroom

In de twee showrooms en demohaven in Oud-Loosdrecht zijn zowel de nieuwe modellen als een grote selectie van (minimaal 25) mooie occasions te zien. We delen graag onze kennis om u goed te adviseren bij de aankoop van uw toekomstige Interboat. U bent van harte welkom in onze showroom om onze service te ervaren. Een overtuigende proefvaart op de mooie Loosdrechtse plassen is op afspraak altijd mogelijk.