Selecteer een pagina

configuratie

Specificaties

Omschrijving

Intender 820

De Intender 820 heeft een geheel open spiegel die ‘in ruste’ met een waterdichte klep afsluitbaar is. Het 200 cm. brede en 50 cm. diepe zwemplateau is uit elke positie aan boord eenvoudig bereikbaar. Direct rond de stuurstand liggen -binnen handbereik- twee consoles met daarin de koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten. De motorkist bestaat uit één geheel zodat de koelkast vrij toegankelijk is en er veel loopruimte is. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.

 

61.500

Basis specificaties

Lengte

7.90 mtr

Breedte

2.80 mtr

Diepgang

0.70 mtr

Motorisering

27-170 pk

Doorvaarthoogte

1.20 mtr

Gewicht met 33 pk

ca. 1.850 kg

Inhoud dieseltank

ca. 60l

Inhoud watertank

ca. 30 l

Exterieur 

Uiterst chique, klassiek en toch modern. Dat is de Intender 820, de grote zus van de Intender 700. De motorisering loopt naar keuze van 27 tot aan 170 pk diesel. De maximale snelheid is dan 47 km/u. Met de Vetus turbodiesel van 52 pk diesel vaart de 820 al 19-20 km/u en is een vaarbewijs niet verplicht. Diverse kleurkeuzes bepalen de uitstraling van het in- en exterieur.

 

“Beschikt over uitstekende vaareigenschappen“

De geheel open spiegel biedt veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. In het vooronder is een zeer goed toegankelijke, afsluitbare WC ruimte mogelijk. Dit samen met een koelkast en een fonteintje met stromend water en de vlakke vloer zonder afstappen maakt deze 820 zeer comfortabel en is een nachtje aan boord verblijven zeer goed mogelijk. 

Interieur

De Intender 820 is zeer ruim en biedt maximaal comfort waar u ook staat of zit. Geen afstappen en hoogte verschillen meer in de kuip. Deze is net als alle andere modellen gelijkvloers en voorkomt misstappen. De kuip is beveiligd met een waterdichte klep (=CE keurmerk) die met een  simpele handeling naar beneden gaat en zo de achterkant volledig naar het water opent. De open spiegel creëerd een breed ligbed voor 3 personen dat direct aan het water grenst. Kortom een terras aan het water met een heel groot sociaal karakter. Ervaring heeft geleerd dat kinderen nergens anders meer willen “loungen”.In de boeg is een verrassend grote afsluitbare toiletruimte geplaatst. In combinatie met een koelkast, fonteintje met 30 ltr water en een zonnebed biedt dit vlaggeschip van de Interboat-tenders zelfs een comfortabele overnachting aan boord.

Download hier de prijslijs met specificaties

Een vraag over deze boot?