Selecteer een pagina

Intercruiser 32

Intercruiser 32

Algemeen


De noviteit van de Intercruiser 32 van Interboat zit in de ontwerpvrijheid voor de koper. Die krijgt de mogelijkheid om de zelflozende kuip naar eigen voorkeur in te richten. Dit geldt expliciet voor de stuurstand midscheeps of achteraan. De keuzevrijheid bij de plaatsing van de stuurstand, verraadt het avontuurlijke karakter van de volwaardige cruiser. Met het stuur achterin refereert de boot aan de klassieke sloep of zeiljacht indeling. Met het stuur midscheeps achter het windscherm in de kuip slaat de balans door richting stabiel motorjacht. In beide gevallen is de Intercruiser 32 een boot waarmee dagenlang varen zonder tussentijdse bevoorrading mogelijk is. Volledig op eigen Nederlandse werf hand gebouwd met 10 jaar casco-garantie.

€ 219.300

Basis specificaties

 • Lengte

  9.75 mtr

 • Breedte

  3.35 mtr

 • Diepgang

  0.95 mtr

 • Doorvaarthoogte

  2.25 m

 • Motorisering

  65.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  300 L

 • Inhoud watertank

  180 L

Interieur


Ook het interieur van de Intercruiser 32 geeft de koper de ruimte tot variatie. Zo is er de keuze tussen een V-bed of een dubbel bed. Zo biedt het V-bed een U-vormige bank met een tafel (ook te gebruiken als slaapplaats). De dubbel bed indeling is een vast bed in de voorpiek met geïntegreerde L-bank en tafel, eveneens te gebruiken als slaapplaats.

Voldoende slaapruimte voor twee tot vier volwassenen.
De opvarenden genieten in de kajuit bovendien van 1.88 meter stahoogte, een grootformaat natte cel en een af fabriek compleet naar eigen idee in te richten kombuis. De natte cel is voorzien van een handpomptoilet, een RVS spoelbak met handdouche (warm- en koud water) en antislipvloer. Tevens bevat deze ruimte een bergkast, inbouwspot in het plafond en een patrijspoort. In de kuip is bij dagrecreatie voldoende ruimte voor acht passagiers. 

Exterieur


Buiten kunt u kiezen voor de Lounge of Comfort indeling. De Lounge indeling biedt aan stuurboordzijde een L-bank doorlopend tot het kajuitschot en aan bakboordzijde een rechte bank doorlopend tot het kajuitschot. Hiermee is de stuurstand vrijstaand geplaatst aan de achterzijde.

De Comfort indeling biedt aan stuurboordzijde een L-bank met aan kopse kant een comfort plus stoel. Aan de bakboordzijde een rechte bank met aan kopse kant een comfort plus stoel. De stuurstand bevindt zich in deze indeling tegen het kajuitschot.

Interboat biedt voor de motorisering de keuze uit betrouwbare stille diesels met een vermogen van 65 tot maximaal 220 pk. De laatstgenoemde krachtbron heeft voldoende pit in huis om op open water een snelheid van 32 kilometer per uur te bereiken. Net als bij alle andere Intercruiser modellen, bestaat voor de Intercruiser 32 een lijst met accessoires om het motorjacht individueel aanzien te geven.

Intercruiser 32

Totaalprijs: 242.800

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?