Selecteer een pagina

Intender 950 Cabrio

Intender 950 Cabrio

Algemeen


De Intender 820 heeft een grote zus. Om tegemoet te komen aan de vraag naar nog meer sociale ruimte en comfort, hebben de ontwerpers in Zwartsluis op slimme wijze het kajuitdak van de grootste Intender, de 950, verwijderd, waardoor de Cabrio de grootste open dagboot is geworden die Interboat aanbiedt. Het resultaat is een superieure open sloep met grote gezellige zitplaatsen, een uitgestrekt zonnebed op het achterschip en een toiletruimte die groot genoeg is om een "L" vormige zithoek in de boeg te creëren. Deze zithoek is tevens als bed te gebruiken. Nog steeds met behoud van de kwaliteit en handling stijl van de Interboat serie, kan dit model worden aangedreven van 52 tot 320 pk via haar inboard diesel met een maximum snelheid van ca. 48 km/h (25 knopen).

Volledig op eigen Nederlandse werf met de hand gebouwd met 10 jaar cascogarantie.

€ 128.500

Basis specificaties

 • Lengte

  9.50 mtr

 • Breedte

  3.35 mtr

 • Diepgang

  0.90 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.5 m

 • Motorisering

  52.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  300 L

 • Inhoud watertank

  120 L

Interieur


De kajuit heeft 2 ruime slaapplaatsen inclusief spoeltoilet. In de grote bergruimtes kunt u voor de langere tochten ruim voldoende bagage meenemen. Onder het grote zonnebed is een grote opbergruimte of garage gecreëerd voor bijvoorbeeld het opbergen van een funtube of andere watersportartikelen.
In de kuip is een fonteintje en een koelbox (80 liter) te vinden in de zijconsoles. De plaatsing van het stuurconsole richting het achterschip zorgt voor een ruimtelijk gevoel en geeft de schipper een goed overzicht van het schip.

Exterieur


Kenmerkend voor de Intender 950 Cabrio is de ruime kuip en het grote zonnebed achter de stuurstand. Zowel het zwemplateau als het grote zonnebed zijn gemakkelijk te bereiken via een doorgang aan bakboordzijde van het schip. De brede gangboorden zorgen voor een veilige en comfortabele doorloop richting het voordek.

Intender 950 Cabrio

Totaalprijs: 134.900

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?