Selecteer een pagina

Intender 950 Cabin

Intender 950 Cabin

Algemeen


De nieuwe Intender 950 Cabin van Interboat is een afgewogen mix tussen een tender en een cruiser. Het resultaat is een sportief elegante cross-over met verrassend veel buitenruimte voor overdag en daar bovenop een aangename full-options kajuit (twee slaapplaatsen) voor de nacht.

Wat het meest in het oog springt is de buitenruimte met een zeer groot zonnebed centraal op de lengteas, de grote L-vormige bank met zes 'volwassen' zitplaatsen en een luxe buitenbar met koeling, spoelbak én kookgelegenheid.
De grootste tender uit de Interboat-vloot heeft een stuurstand met stuurstoel die naar wens centraal achterin of achter het windscherm aan stuurboordzijde een plaats krijgt. In de kajuit is een volwaardige natte cel opgenomen, inclusief spoeltoilet en fonteintje. Wie aan boord overnacht, krijgt beschikking over een comfortabel dubbelbed en veel bergruimte. De motorisering loopt van 65 tot 320 pk inboard diesel met een maximale snelheid van ca. 45 km/u.

Volledig op eigen Nederlandse werf met de hand gebouwd met 10 jaar cascogarantie.

€ 201.900

Basis specificaties

 • Lengte

  9.50 mtr

 • Breedte

  3.35 mtr

 • Diepgang

  0.90 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.8 m

 • Motorisering

  65.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  300 L

 • Inhoud watertank

  260 L

Interieur


De kajuit heeft 2 ruime slaapplaatsen met comfortmatrassen en een volwaardige natte cel inclusief spoeltoilet en fonteintje. In de grote bergruimtes kunt u voor de langere tochten ruim voldoende bagage meenemen. Het interieur wordt afgewerkt met naar keuze teak, noten of whitewash eiken.

Exterieur


Kenmerkend voor de Intender 950 is de zeer ruime kuip met 3-persoons zonnebed centraal op de lengteas. De grote L-vormige bank biedt aan 6 volwassenen een comfortabele zitplaats. Het zeer brede zwemplateau is middels een doorloop langs het zonnebed eenvoudig te bereiken. Door de lage opbouw heeft de stuurman een volledig vrij uitzicht naar voren en kan zittend varen. De stuurstand wordt naar wens centraal achterin geplaatst, zoals gebruikelijk bij sloepen en tenders, of aangenaam beschut achter het windscherm aan stuurboordzijde. Om de buitenbeleving te optimaliseren heeft de Intender 950 een luxe buitenbar met 80 liter koeling, spoelbak én 2 pits inductie kookplaat.

Een vraag over deze boot?