Selecteer een pagina

Intender 820

Intender 820

Algemeen


De Intender 820 heeft een geheel open spiegel die in ruste met een waterdichte klep afsluitbaar is. Het 200 cm brede en 50 cm diepe zwemplateau is uit elke positie aan boord eenvoudig bereikbaar. Direct rond de stuurstand liggen -binnen handbereik- twee consoles met daarin de koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten. De motorkist bestaat uit één geheel zodat de koelkast vrij toegankelijk is en er veel loopruimte is. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar cascogarantie.

€ 65.800

Basis specificaties

 • Lengte

  8.20 mtr

 • Breedte

  2.80 mtr

 • Diepgang

  0.70 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.2 m

 • Motorisering

  27.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

 • Inhoud watertank

  30 L

Interieur


De Intender 820 is zeer ruim en biedt maximaal comfort waar u ook staat of zit. Geen afstappen en hoogte verschillen meer in de kuip. Deze is net als alle andere modellen gelijkvloers en voorkomt misstappen. De kuip is beveiligd met een waterdichte klep (=CE keurmerk) die met een simpele handeling naar beneden gaat en zo de achterkant volledig naar het water opent. De open spiegel creëert een breed ligbed voor 3 personen dat direct aan het water grenst. Kortom een terras aan het water met een heel groot sociaal karakter. Ervaring heeft geleerd dat kinderen nergens anders meer willen "loungen". In de boeg is een verrassend grote afsluitbare toiletruimte geplaatst. In combinatie met een koelkast, fonteintje met 40 liter water en een zonnebed biedt dit vlaggenschip van de Interboat-tenders zelfs een comfortabele overnachting aan boord.

Exterieur


Uiterst chique, klassiek en toch modern. Dat is de Intender 820, de grote zus van de Intender 700. De motorisering loopt naar keuze van 27 tot aan 170 pk diesel. De maximale snelheid is dan 47 km/u. Met de Vetus 52 pk turbodiesel vaart de Intender 820 al 19-20 km/u en is een vaarbewijs niet verplicht. Diverse kleurkeuzes bepalen de uitstraling van het in- en exterieur.Intender 820

Totaalprijs: 67.400

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?