Selecteer een pagina

Intender 780

Intender 780

Algemeen


De Intender 780 heeft een sierlijke belijning, is standaard zeer compleet en is toonaangevend in comfort. Het 200 cm brede en 50 cm diepe zwemplateau is door een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De twee consoles midscheeps zijn geschikt als koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten. De vlakke vloer heeft geen afstappen waardoor u zeer comfortabel en zonder obstakels naar voren kunt lopen. In de afgesloten ruimte in de punt kan een pomptoilet worden geplaatst. Door het moderne onderwaterschip heeft de Intender 780 uitstekende vaareigenschappen voor zowel langzaam als het optionele snelvaren. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.

€ 64.100

Basis specificaties

 • Lengte

  7.80 mtr

 • Breedte

  2.80 mtr

 • Diepgang

  0.70 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.2 m

 • Motorisering

  27.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

 • Inhoud watertank

  30 L

Interieur


Met een breedte van maar liefst 280 cm op 780 cm lengte is het een ruimtewonder waar 10 opvarenden een comfortabele zitplaats vinden. Naast de ruime voor- en achterzit heeft deze tender een afgesloten toiletruimte in de boeg. In combinatie met de vele bergruimtes en de 2 middenconsoles biedt ze heel veel comfort. De motorkist bestaat uit één geheel waardoor de koelkast vrij toegankelijk is en er veel vrije loopruimte is, langs de motorkist zelfs 50 cm! De kuipvloer is geheel vlak, dit om misstappen te voorkomen.

Exterieur


Een noviteit is de brede deur in de spiegel die u comfortabel naar het enorme zwemplateau aan de achterkant leidt. Zuinige dieselmotoren van 27 tot een fantastische 170 pk zorgen ervoor dat de Intender 780 maximaal 47 km/u kan halen. Kortom een alleskunner boordevol comfort.

Intender 780

Totaalprijs: 65.300

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?