Selecteer een pagina

Intender 700

Intender 700

Algemeen


De Intender 700 is een opvallend model. Naast een paar opmerkelijke noviteiten kent deze gemoderniseerde uitvoering van de sloep nog één extra prettige bijkomstigheid. Dankzij een compleet nieuw onderwaterschip, bereikt de Intender 700 met weinig vermogen een hoge snelheid. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.

€ 52.400

Basis specificaties

 • Lengte

  7.00 mtr

 • Breedte

  2.50 mtr

 • Diepgang

  0.70 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.12 m

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

Interieur


Naast de goede zit en veel handige bergruimtes is het achterschip de eyecatcher van deze ultieme "lounge" tender. De kuip is beveiligd met een waterdichte klep (=CE keurmerk) die met een simpele handeling naar beneden gaat en zo de achterkant volledig naar het water opent. De open spiegel creëert een een uniek 1,80 m breed ligbed voor 3 personen dat direct aan het water grenst. Loungen maar! Als de waterdichte klep omhoog staat ontstaat er achter de rugkussens van de achterbank een afgesloten ruimte die bijvoorbeeld als hondenbench dienst kan doen! Midscheeps naast de instaptreden bevinden zich geïsoleerde consoles die bijvoorbeeld voorzien kunnen worden van een elektrische koelunit, een spoel- of prullenbak of gewoon voor een extra opbergruimte.

Exterieur


Met haar steilsteven en hoog vrijboord verzekerd ze de opvarenden een droge tocht. Met relatief kleine motoriseringen en door haar uitgekiende onderwaterschip presteert ze optimaal. Rustig varen als een sloep zonder koerscorrecties, met snelheid een groot stuk water overbruggen of spelevaren met de kinderen. Zegt u het maar, ze kan het allemaal.    Intender 700

Totaalprijs: 53.500

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?