Selecteer een pagina

Intender 650

Intender 650

Algemeen


Mooi van lijn, een overcomplete standaarduitrusting en natuurlijk volledig handgemaakt op de eigen werf in Zwartsluis. Dit samen met het comfort van een koelkast, een spoelbak en een deur in de spiegel voor vrije toegang naar het zwemplateau maken de nieuwe Intender 650 een tender zoals u die van Interboat kent. Steeds een stapje verder. Op één piepklein puntje na dan. We komen nu in de hoek van de Classified Information terecht. De Intender 650 zit -zoals marketeers dat noemen- in een aangenaam prijssegment. En met slechts 33 pk haalt de Intender 650 een snelheid van maar liefst 21 km/u. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.

€ 49.400

Basis specificaties

 • Lengte

  6.50 mtr

 • Breedte

  2.50 mtr

 • Diepgang

  0.70 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.12 m

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

Interieur


De ruime kuip biedt voor 8-9 personen een comfortabele zitplaats. De hoge rugleuningen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de  U- vormige bank in het voorschip  kunnen  extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat. De midscheeps geplaatste consoles kunnen naar keuze worden ingericht met een spoelbak of een compressor koelkast.

Exterieur


De eigentijdse Intender 650 is een opvallende verschijning op het water. Het geïntegreerde zwemplateau is middels een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De kabelaring of de optionele rubber stootrand geeft de 650 een stoere uitstraling maar doet ook dienst als stootrand en beschermt daarmee de romp.Intender 650

Totaalprijs: 50.400

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?