Selecteer een pagina

Interboat 22 Xplorer

Interboat 22 Xplorer

Algemeen


Dè perfecte sloep voor liefhebbers die verder willen dan het bekende rondje plas. Zelfs langere tochten met overnachting komen met de Interboat 22 Xplorer binnen bereik. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie. Uiteraard is ze ook met een elektrische voortstuwing leverbaar.

€ 57.200

Basis specificaties

 • Lengte

  6.80 mtr

 • Breedte

  2.50 mtr

 • Diepgang

  0.65 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.15 m

 • Motorisering

  27.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

Interieur


In het voorschip van de Interboat 22 Xplorer zijn naast een afgescheiden toilet, een spoelbak met stromend water en een koelkast te vinden. Handig is de klaptafel van fijn teakhout, die naadloos aansluit op de motorkist. De Xplorer 22 is standaard uitgerust met veel teakhout. Onder het achterdek bevindt zich een grote  bergruimte voor bijvoorbeeld het afdekkleed. Met de extra opvulkussens ontstaat tussen de voorbanken een dubbelbed.

Uniek ruim met ongekend comfort 

In het voorschip is bij de Interboat 22 Xplorer een unieke ruimte gecreëerd met een koelkast, fontein met stromend water en een toilet. Dit maakt deze uitvoering van de Interboat 22 een dag-,weekenderboot met een ongekend comfortniveau. De vanaf prijs van de standaard zeer complete Interboat 22 Xplorer bedraagt 57.200,-.

Exterieur


De brede spiegel geeft de Interboat 22 Xplorer niet alleen een zeer grote stabiliteit, het geeft de sloep ook een zeer robuuste uitstraling. Voor maar liefst 10 personen gekeurd voor de kustwateren. De doorvaarthoogte is slechts 1.15 mtr waardoor de Interboat 22 ook geschikt is voor de kleinere wateren met lage bruggen.Interboat 22 Xplorer

Totaalprijs: 59.000

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?