Selecteer een pagina

Interboat 19

Interboat 19

Algemeen


De Interboat 19 is sinds de introductie in 1996 de meest verkochte sloep van Nederland. De sloep is in de jaren steeds verder doorontwikkeld. De vanaf prijs van de standaard zeer complete en op onze eigen werf handgemaakte Interboat 19 bedraagt 39.800,-. Nu ook leverbaar met een optioneel zwemplateau. Uiteraard is ze ook met een elektrische voortstuwing leverbaar.

€ 39.800

Basis specificaties

 • Lengte

  6.00 mtr

 • Breedte

  2.40 mtr

 • Diepgang

  0.60 mtr

 • Doorvaarthoogte

  0.95 m

 • Motorisering

  16.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

Interieur


De ruime kuip biedt een zeer comfortabele zitplaats aan 9 personen. De hoge rugleuningen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de U- vormige bank in het voorschip kunnen extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat.

Veel bergruimtes vindt u terug onder de banken waaronder ook de standaard geïsoleerde koelbak voorin. Onder de instappen treft u de bergruimtes aan voor de stootwillen en lijnen. Dit alles onder handbereik van de schipper.

Exterieur


De Interboat 19 is een prachtig afgewerkte sloep met een tijdloos design. Met haar mooie zeeg en overnaadse romp is ze ook met een optioneel zwemplateau of een aangehangen roer te verkrijgen. Geschikt voor Categorie C (kustwateren) en een ideale sloep om zowel klein als groot water te ontdekken. De Interboat 19 is ook makkelijk trailerbaar. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.Interboat 19

Totaalprijs: 39.800

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?