Selecteer een pagina

Interboat 17

Interboat 17

Algemeen


Hoewel de Interboat 17 het eerste model in de serie is mogen we niet spreken over een instapmodel, integendeel! De Interboat 17 biedt maar liefst 8 personen een comfortabele zitplaats en bewijst met de certificering voor kustwateren haar stabiliteit. De prijs van de standaard zeer complete uitvoering is zeer concurrerend te noemen. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.

De vanaf prijs voor deze inmiddels bewezen en complete kwaliteitssloep bedraagt een 35.900,00.

Uiteraard ook met elektrische voortstuwing leverbaar!

€ 35.900

Basis specificaties

 • Lengte

  5.70 mtr

 • Breedte

  2.25 mtr

 • Diepgang

  0.55 mtr

 • Doorvaarthoogte

  0.9 m

 • Motorisering

  16.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  30 L

Interieur


Het interieur van de Interboat 17 bestaat uit hoogwaardige materialen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze voor een massief teak houten vloer of een onderhoudsvrij composiet op de vloer, instap en motorkist. Grote toegankelijke bakskisten bieden volop bergruimte. De standaard ingebouwde en geïsoleerde koelbak in de voorbank heeft een inhoud van maar liefst 75 liter. De ruime kuip biedt voor 8 personen een comfortabele zitplaats. De hoge rugleuningen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de U- vormige bank in het voorschip kunnen extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat.

Exterieur


De Interboat 17 is uw toegang tot de Sloepen-wereld van Interboat. Ondanks de compacte afmetingen biedt zij ruimte voor maximaal 8 personen. Ze is zeer stabiel en is CE gekeurd voor de kustwateren (categorie C 8 personen). De bediening is kinderlijk eenvoudig en mede door de lage doorvaarthoogte van 90 cm. kunt u de mooiste en meest afgelegen wateren ontdekken. Met een gewicht van 800 kg kan ze gemakkelijk worden getrailerd achter een middenklasse auto. Een echte sloep voor het gezin.Interboat 17

Totaalprijs: 35.900

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?